Zwangerschapsfotografie

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap!

Zo bijzonder dat er een minimensje in je buik zit die elke dag groeit en groeit. Elke dag ben je weer een dagje dichterbij de ontmoeting met je kindje. Maar voor dat deze bijzondere tijd voorbij is, is het enorm waardevol om je groeiende buik vast te laten leggen in een zwangerschapsshoot!

Je kan het je nu misschien nog niet voorstellen maar op een dag ga je je mooie buik missen en heb je niet meer dan de foto's als tastbare herinnering aan deze bijzondere tijd.

 

Bij een zwangerschapsshoot leg ik jullie vast zoals jullie zijn met de nadruk op je zwangere buik. Ik probeer altijd een ontspannen sfeer te creëren tijdens de fotoshoot. Ik wil graag dat iedereen het naar zijn zin heeft. Dat zie je namelijk
ook terug op de foto!
Ik hou het meest van spontane, ongedwongen foto’s maar zal af en toe ook aanwijzingen geven zodat iedereen er goed op staat. Jullie hoeven niet in de camera te kijken maar richt je lekker op elkaar. Geniet van het samen zijn, wees vrolijk en maak elkaar aan het lachen. Dat geeft de beste resultaten!

 

Voor de shoot

Van tevoren spreken we een locatie en tijd af. Ik zal je mijn tipboekje sturen met handige tips als voorbereiding. Mocht er slecht weer worden voorspeld, dan hebben we nog even contact.

Locatie

Een zwangerschapsshoot kan zowel binnen (bij jou thuis) of op een buiten locatie plaatsvinden. Misschien heb je zelf al een locatie in gedachten en anders heb ik een aantal locaties waar ik graag kom. 

Tijd

Een zwangerschapsshoot wordt vaak gepland als je tussen de 30 en 34 weken zwanger bent. Neem dus op tijd contact met mij op om verzekerd te zijn van een plekje. Een shoot duurt ongeveer een uurtje. Als je een combinatie wilt van binnen en buiten houdt dan rekening met ongeveer 2 uur.

Buiten shoots plan ik vaak in de ochtend of eind van de dag als de zon niet meer zo fel is maar een beetje goudkleurig.

Kleding

Het belangrijkste is dat je je fijn voelt in je kleding. Je kunt bij mij ook eventueel gratis zwangerschapsjurken lenen om te dragen tijdens de shoot. Stuur me even een berichtje als je hier meer over wilt weten. 

 

Na de shoot

Na de shoot ontvangen jullie binnen 2 weken de selectie in een online (privé) galerij. Dit zijn alle goede foto's met een ruwe bewerking. Jullie kunnen uit deze selectie het aantal foto's kiezen dat jullie willen (of allemaal).

De gekozen foto's ga ik zorgvuldig voor jullie bewerken en zal deze toesturen via WeTransfer na betaling van de factuur.

 


Tarieven

Pakket 1

  • inclusief 10 foto's op hoge resolutie zonder logo
  • Locatie in overleg

€130

 

Pakket 2 (meest gekozen)

  • inclusief 20 foto's op hoge resolutie zonder logo
  • Locatie in overleg

€175

 

 

Pakket 3

  • inclusief alle geselecteerde foto's (minimaal 45) op hoge resolutie zonder logo
  • Locatie in overleg

€250

 

 

 

Voorwaarden:

- exclusief reiskosten buiten Culemborg. Reiskosten vanaf 4106AH zijn €0,30 per kilometer.

- locatie is in overleg. Zie bij extra voor mogelijkheden. 

- maximaal 5 personen bij een shoot, extra persoon kost €15.

- optioneel: foto's bijkopen voor €5 per foto of upgrade naar pakket 2 of 3.

- Zondagstoeslag: €35

- bij slecht weer wordt de shoot in overleg verplaatst.

- bij het boeken van een shoot ga je akkoord met de algemene voorwaarden.