Trouwfotografie

 

 

GEFELICITEERD MET JULLIE VERLOVING!

 

Wat moet dat een heerlijk gevoel geven, die verlovingsring om je vinger! Je wilt het waarschijnlijk van de daken schreeuwen: WIJ ZIJN VERLOOFD! 

 

Nadat jullie het GROTE NIEUWS gedeeld hebben met de trotse ouders, familie en vrienden is het tijd om aan de slag te gaan. Jullie gaan een trouwdag plannen! Een dag om nooit te vergeten. En hoe kun je die herinneringen het beste vastleggen? Door een bruidsfotograaf met een oog voor liefde!

 

JULLIE BRUIDSFOTOGRAAF
Ik ben Kirsten en ik ben bruidsfotograaf. Ik ben dol op bruiloften en kijk er elke keer weer enorm naar uit deze geweldige dag vast te gaan leggen voor mijn lieve bruidsparen. Ik maak ongedwongen, liefdevolle foto's van jullie en jullie dierbaren. Als het nodig is, houd ik me op de achtergrond en merk je niet dat ik er ben maar als je mijn hulp nodig hebt of even wil kletsen, sta ik voor je klaar! Ik ben altijd op zoek naar emoties, blikken en aanrakingen want die zeggen zoveel meer dan de geposeerde plaatjes. Ik zorg ervoor dat jullie een prachtige herinnering overhouden aan jullie trouwdag zonder dat jullie er naar om hoeven te kijken. 

 

MIJN WERKWIJZE

In een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek mogen jullie alles vertellen over jullie plannen. Ik ben benieuwd naar wie jullie zijn en of we een klik hebben. Dat is voor mij namelijk wel heel belangrijk: dat jullie je goed voelen bij mij!

Daarna bespreken we de opties. Welk pakket past het beste bij jullie? Welke momenten en foto's vinden jullie belangrijk? Wat zijn jullie verwachtingen?

Kiezen jullie voor mij als trouwfotograaf? Super tof! Ik zal van jullie vragen de aanbetaling van 50% te voldoen en een akkoord op de algemene voorwaarden te geven. Daarmee staat jullie datum vast!

Mochten jullie het willen dan prikken we een datum voor een verlovingsshoot. Zo kunnen jullie vast wennen aan het voor de camera staan en de foto's eventueel gebruiken voor het kaartje.

Voor de bruiloft houden we contact en leven we samen toe naar jullie mooiste dag!

Op de dag zelf zal ik netjes gekleed aanwezig zijn om alles vast te leggen wat voor jullie belangrijk is. 

Na de grote dag zal ik jullie zo snel mogelijk een kleine preview sturen die jullie kunnen delen met familie en vrienden. En om zelf lekker van  na te genieten!

Binnen 6 weken ontvangen jullie de foto's in een online galerij en daarna ook nog op USB-stick. Jullie mogen dan een aantal van de mooiste foto's uitkiezen die ik verwerk tot een album. Zo hebben jullie een tastbare herinnering aan jullie prachtige bruiloft!

 

 

Reviews

"Wat een gave foto’s. S u p e r leuk !
We zijn super blij dat we jou hebben
gekozen als fotografe ."

S & C

 

"We willen je bedanken voor de leuke
foto's die je gemaakt hebt tijdens ons
huwelijk! We zijn zeer tevreden en
hebben een fantastische dag gehad. Een
prachtige terugblik op deze mooie en
bijzondere dag!"

A & J

 

WIL JE MEER WETEN?

Hieronder kun je mijn trouwbrochure aanvragen.

Heb je nog andere vragen of wil je weten of jullie datum nog vrij is? Zou je graag met mij willen kennismaken? Stuur me een berichtje en dan neem ik contact met je op!

 

Tarieven

 

Pakket Brons

  • 6 uur fotografie
  • inclusief mini album 15x15cm
  • inclusief alle geselecteerde foto's op USB stick

€750

 

Pakket Zilver

  • 8 uur fotografie
  • inclusief mini album 15x15cm
  • inclusief alle geselecteerde foto's op USB stick

€950

 

Pakket Goud

  • 10 uur fotografie
  • inclusief mini album 15x15cm
  • inclusief alle geselecteerde foto's op USB stick

€1150

 

Voor elk pakket geldt dat ik een aanbetaling vraag van 50%. Als de aanbetaling is gedaan en jullie zijn akkoord met de algemene voorwaarden dan staat de datum vast. Voor het resterende bedrag stuur ik na de bruiloft een factuur. Deze dient betaald te worden voor de foto's worden geleverd.

 

Extra opties (niet inbegrepen):

- Verlovingsshoot met 35% korting

- Extra album 20x20, 25x25 of 30x30 cm

- Mini album voor ouders of kinderen

- Second shooter / tweede fotograaf

- Extra uur fotografie: €100

 

Mocht je een kortere bruiloft hebben of wil je maar een gedeelte van de bruiloft laten vastleggen, neem contact op om te vragen naar de mogelijkheden met een aangepaste prijs.

Contact