Recensies

Reactie plaatsen

Reacties

Janneke Schaap
2 maanden geleden

Wij zijn bij Kirsten vaste klant. Al vanaf dat onze dochter 1 jaar is komen wij geregeld voor een fotoshoot. Kirsten had ik al vaak gesproken over de toekomst en dat mijn man en ik een tweede kindje wilde was geen geheim. Toen ik wist dat ik zwanger was van onze zoon heb ik Kirsten vrij snel geappt, want Kirsten zou bij ons onze zwangerschapsreisgaan vastleggen. De aankondiging, gender reveal, foto met ons gezin rond de 37 weken, de bevalling, kennismaking tussen onze dochter en zoon en als afsluiter de newborn shoot. Wij hebben alles als ontzettend fijn ervaren! Kirsten was voor ons al niet onbekend. Maar ik kan mij voorstellen dat het heel fijn is dat je elkaar geregeld ziet tot de bevalling. De bevalling is natuurlijk vrij intiem en een grote verandering in je leven. Kirsten was tijdens de bevalling onzichtbaar en ging geruisloos door de kamer. Ze heeft van alle belangrijke en mooie momenten foto’s gemaakt. Als barende vrouw mis je best wel wat door alles wat er gebeurt. Ik kijk daarom geregeld met een warm gevoel alle foto’s terug! En als ik je iemand mag aanraden, dan is het zeker Kirsten!

Michelle Zwambach
5 maanden geleden

Kirsten heeft bij ons een zwangerschapsshoot gedaan en heeft daarbij prachtige foto’s gemaakt.
Op zich voel ik me bij het poseren voor foto’s niet heel comfortabel, met name laat in mijn zwangerschap.
Toch stelde Kirsten me heel erg op mijn gemak en zijn er daardoor hele mooie foto’s uitgekomen.
We zijn er erg blij mee en hebben een mooi aandenken aan deze periode!

Daniëlle & Vincent
6 maanden geleden

Lieve Kirsten,
Wat waren wij blij dat je erbij was!
In het begin was het nog wat chaos met aankleden, make up etc maar jij hebt daar toch ook hele mooie foto’s kunnen maken!
Af en toe merkte ik je aanwezigheid nog geeneens op 🤣
Daarna de shoot, je probeerde ons op ons gemak te stellen, je had er leuke trucjes voor haha!
Tijdens het onverwachte bezoek van Vincent zijn collega’s stond je je mannetje waardoor we ook daarvan nog een leuke groepsfoto hebben.
De foto’s zijn prachtig geworden, een herinnering die nooit zal verdwijnen.

Rahima
7 maanden geleden

Kirsten is op 30 augustus aanwezig geweest bij onze bevalling. Ik had absoluut geen makkelijke bevalling en het duurde lang. Kirsten had echt alle geduld en had niet door dat zij aanwezig was! En wat zijn wij blij met alle foto's. Ook na de bevalling hebben wij contact gehad en heb ik de foto's super snel aangeleverd gekregen. Nogmaals wij zijn super blij met het resultaat en het album. Bedankt lieve Kirsten

Morena Abbatangelo
8 maanden geleden

Kirsten is bij ons thuis geweest voor een leuke newbron/familie shoot. Het was een hele fijne ervaring, kirsten is rustig en denkt ook met je mee, wat super fijn is. De foto's zijn ook prachtig geworden, vooral de spontane foto's zijn onze favorieten. Bedankt Kirsten!

Pascal en Hanna
9 maanden geleden

Kirsten heeft van ons gezin van 3 prachtige foto's gemaakt, zo net voordat we een gezin van 4 worden. Kirsten bracht ons naar mooie locaties in Culemborg en heeft met veel geduld en tijd een fijne fotoshoot voor ons verzorgd! De kwaliteit van de foto's is heel goed.

Mariska
een jaar geleden

Wij twijfelden eerst of we een geboortefotograaf wilde bij de geboorte van onze dochter. Maar achteraf zijn we zo ontzettend blij dat Kirsten er bij was. Ik heb nauwelijks gemerkt dat Kirsten aanwezig was en ze heeft prachtige foto's gemaakt. Kirsten is lief, rustig en geduldig, wat ontzettend fijn is bij zoiets intiems als een bevalling. De bevalling ging helaas niet zoals gehoopt, maar ook daar heeft Kirsten fantastisch op ingespeeld waardoor wij prachtige foto's hebben van de uiteindelijke keizersnede.
Als ik de foto's bekijk, is het net alsof ik de bevalling weer opnieuw beleef. Er is echt een verhaal te zien in de foto's.
Ook na de bevalling fijn contact gehad met Kirsten en we hadden de foto's al snel binnen. We wachten nog op het album, maar dat kan niet anders dan prachtig zijn!

Tristan en Vera
een jaar geleden

Super shoot gehad! We wilden graag een newbornshoot en een gezinsshoot in een, dit was geen enkel probleem werd helemaal meegedacht van begin tot eind.
Met een prachtig eind resultaat!
Wij gaan Kirsten zeker overal aanraden.

Sally-Ann van der Linden
een jaar geleden

Wij hebben een new born fotoshoot gedaan bij Kirsten, ons eerste kindje. Wij zijn heel blij met het resultaat, ze heeft ons vastgelegd zoals wij zijn. Het verliep heel natuurlijk, niets gedwongen. Ze neemt de tijd en is rustig. Ze stelt je op je gemak en geeft tips. Ook is het niet erg als je kindje even onrustig is. De foto’s zijn ontzettend mooi geworden, wij hebben alle foto’s genomen. We kregen de foto’s snel! Kortom, wij kunnen Kirsten aan iedereen aanraden.

Christian en Tanne
een jaar geleden

Wij hebben een hele leuke zwangerschapsshoot gehad bij Kirsten. Naast dat de shoot heerlijk relaxed en ongedwongen was, zijn we ontzettend blij met het resultaat. Ze heeft ons vast weten te leggen zoals we echt zijn. Bovendien stuurde ze ons super snel de foto's! Wij kunnen Kirsten aan iedereen aanraden!

Ontzettend bedankt voor de leuke shoot en de prachtige foto's van deze speciale tijd in ons leven Kirsten!

Rating: 4.8888888888889 sterren
9 stemmen