Wat is het verschil tussen een kraamweekreportage en een (lifestyle) newbornshoot?

In de kraamweek leren jullie elkaar steeds beter kennen en wennen jullie als gezin aan de nieuwe situatie. Een bijzondere week die voorbij vliegt! Tijdens de kraamweek kan ik langskomen om een tastbare herinnering te maken aan deze kraamtijd. Denk aan het vastleggen van het 1e badje, het voeden, het weegmoment, aankleden maar natuurlijk ook
een hoop knuffels en kusjes. Bij een kraamweekreportage leg ik vast wat er gebeurd, ik geef geen aanwijzingen. Deze shoot wordt ook wel eens een fresh 48 shoot genoemd.

Voor een (lifestyle) newbornshoot kom ik langs na de kraamweek. Meestal plannen we een datum zo'n 1 - 4 weken na de geboorte. Het is belangrijk dat jij en je kindje zich goed voelen. Voel je dus ook niet bezwaard om de afspraak te verzetten als jullie een minder goede dag hebben. Bij een newbornshoot geef ik wel aanwijzingen. De meeste foto's maak ik op het grote bed, op de babykamer en vlakbij het raam vanwege het licht. Ik maak geen gebruik van accessoires en poseer jullie kindje niet.

Uiteraard is het ook mogelijk om zowel een kraamweekreportage als een newbornshoot te doen. Allebei geeft een ander resultaat maar allebei zijn even waardevol.

Wat zou jij kiezen?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.