Het Geboorte Event

Yesss!!

Vanaf vandaag mag ik mij lid noemen van Het Geboorte Event.


Enkele weken geleden kwam ik op de Instagram pagina terecht van het Geboorte Event. Het zag er zo leuk uit dat ik besloot om een berichtje te sturen en te vragen of er nog ruimte was voor een geboortefotograaf. Ik raakte met Rieneke in gesprek en ik merkte dat ik steeds enthousiaster werd. Ik vind het super tof om samen te werken en me te verbinden met andere ondernemers die dezelfde doelgroep hebben: bewuste (aanstaande) ouders. Ouders die bewuste keuzes maken over de zwangerschap, bevalling, kraamtijd en 1e jaar met hun kindje en stil staan bij wat voor hen goed voelt en wat zij voelen dat het beste is voor hun kindje. Hoe mooi om samen met andere enthousiaste ondernemers in de geboortezorg deze ouders te mogen helpen.

Het fijnste zou zijn om dit op een reallife evenement te doen maar dat is met de huidige omstandigheden lastig. Daarom heeft Rieneke het Geboorte Event opgezet. Een geweldig platform met voor elke partner een eigen stand (pagina). 

 

Ben je (aanstaande) ouder en spreekt dit je aan? Ga dan zeker een kijkje nemen op de website: www.geboorte-event.nl

en ga ons zeker volgen op Instagram: https://www.instagram.com/geboorte.event/

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.