Een newbornshoot met grote broer of zus erbij?

Een newbornshoot met grote broer of zus erbij verloopt vaak net even anders dan een newbornshoot met alleen de baby.

Het liefst wil je foto's van je hele kersverse gezin bij elkaar maar dat kan soms best een uitdaging zijn. De grote broer/zus moet waarschijnlijk al erg wennen aan de nieuwe situatie en dan komt er ook nog eens een vreemde mevrouw met een grote camera langs. 😅

Het enige wat we dan kunnen doen is 'go with the flow'!

Ik neem ruim de tijd om de foto's te maken, zal niks forceren en geef je kindje de ruimte om aan mij te wennen. Ik maak contact met je kindje, en door middel van vragen en opdrachtjes probeer ik je kindje zo ontspannen mogelijk op de foto te krijgen. En dan komt het bijna altijd wel goed! ❤

Voor mij is het niet alleen belangrijk dat jullie mooie foto's krijgen maar ook dat jullie een fijne herinnering overhouden aan de shoot. 🥰


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.