Waarom ben ik geboortefotograaf?

Waarom ben ik geboortefotograaf?

Soms vragen mensen mij waarom ik het zo leuk vind om geboortes te fotograferen. 🀷‍♀️ Ik kan hier echt eindeloos over praten maar ik zal proberen om het kort te houden. 😁

Als eerste omdat ik zwanger zijn en bevallen heel bijzonder en interessant vind. Tijdens mijn eigen zwangerschappen ben ik er veel over gaan lezen. Ik vind het zo wonderlijk dat er in ons lichaam een kindje kan groeien. Dat er een volmaakt minimensje geboren wordt. Ik vind het bijzonder hoe een bevalling zoveel meer is dan een kind ter wereld brengen. Dat je leven voorgoed verandert en je onvoorwaardelijke liefde leert. ❀️

Als tweede ben ik geboortefotograaf omdat ik weet hoe belangrijk de foto's zijn. Het zijn foto's van een dag die je niet over kunt doen (net als je trouwdag). Het zijn foto's die jou het verhaal vertellen van een van de meest bijzondere gebeurtenissen uit jouw leven. Foto's die je kunnen helpen om alles een plekje te geven. Foto's die je kan gebruiken om trots te laten zien dat jullie kindje is geboren. Ik heb zelf ervaren hoe waardevol het is om die foto's te hebben. Het is nu bijna 2 jaar geleden maar ik heb nog geen dag spijt gehad van de keuze voor een geboortefotograaf bij mijn 3e bevalling. πŸ™Œ


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.