Wat kan ik doen als voorbereiding op de shoot?

Een van de meest gestelde vragen: wat kan ik doen als voorbereiding op de shoot?

Bij het plannen van de shoot stuur ik je een tipboekje waarin al veel informatie staat over hoe de shoot verloopt en wat je kunt doen ter voorbereiding. 🌿

Naast de dingen die in het tipboekje staan, helpt het ook om van tevoren al iets te vertellen aan je kindje over de fotoshoot. ✨

Mijn ervaring is dat het helpt om kinderen alvast voor te bereiden op wat we gaan doen. Het is belangrijk om het positief en enthousiast te vertellen. Vertel ze bijvoorbeeld dat jullie samen naar het bos / een zandverstuiving gaan, dat jullie daar gezellig gaan wandelen en leuke dingen doen en dat ik daar foto's kom maken. Door je kindje te vertellen dat jullie het leuk gaan hebben samen door te spelen en te knuffelen en dat ik dáár foto's van maak, is het veel minder spannend voor je kindje. Je kindje mag namelijk lekker zichzelf zijn! ❤️


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.