Zwangerschapsshoot in lingerie J (Bilthoven)

Voor een lingerie zwangerschapsshoot spreek ik af bij jullie thuis. Van te voren hebben we contact over hoe je je er op kunt voorbereiden. Het is altijd even spannend in het begin maar als we eenmaal zijn begonnen met fotograferen valt het vaak erg mee.
Ik heb zelf 2 kanten kimono's liggen die je mag gebruiken. Je zorgt zelf voor witte of zwarte kanten lingerie. Verder is het mooi om een witte of spijkerblouse te hebben, een oversized trui of een mooi licht jurkje. De meeste foto's maak ik voor het raam, voor een witte muur of op het bed. Het is het mooist als je alleen een witte hoes op het bed hebt zodat er zo min mogelijk afleiding is op de foto's. Wil je meer weten over een lingerie zwangerschapsshoot? Stuur me een berichtje, dan geef ik je meer informatie!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.