Draagdoek Promotieshoot Ruildoek (Utrecht)

Enkele maanden geleden hadden Marleen en ik contact en vroeg ze of ik foto's wilde maken als haar zelf ontworpen draagdoek binnen zou zijn. JA, SUPER LEUK! Toen mijn zoon 6,5 jaar geleden werd geboren, kreeg ik van een vriendin een rekbare doek. Mijn man vond het in eerste instantie niet echt wat maar zodra hij de doek een keer geprobeerd had, was hij OM. Alle drie onze kinderen werden/worden regelmatig gedragen en we hebben ondertussen een hele collectie thuis. Niet zo gek dat ik stond te springen toen Marleen me vroeg om haar nieuwe doek vast te mogen leggen. Ze heeft er even op moeten wachten maar hij is het wachten dubbel en dwars waard: wat een prachtige doek! Geweldige kleuren die knallen op de foto. Samen met Janniek hebben ze meerdere doeken en knopen uitgeprobeerd. Zo tof om dit vast te mogen leggen!

Meer weten? Neem zeker een kijkje op www.ruildoek.nl


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.