Recensies

Reacties

Leontien
6 dagen geleden

Kirsten heeft prachtige foto's van onze dochters en ons gezin voor ons gemaakt tijdens een familieshoot. De locatie die ze voorstelde (Soesterduinen) bleek inderdaad ontzettend mooi. Ook lukte het om te fotograferen tijdens het 'gouden uurtje'; hierin was Kirsten ook heel flexibel, want we moesten de datum helaas een paar keer verzetten vanwege de weersomstandigheden.
Ik vond het bijzonder knap hoe het haar lukte om zulke mooie foto's te maken waarbij iedereen er goed op staat, want onze kinderen hadden er niet altijd zin in of waren juist lekker aan het spelen of wegrennen ;) Kirsten is geduldig, rustig en heel kindvriendelijk, wat ontzettend fijn is als je jonge kinderen hebt en je wilt laten fotograferen.
Het zijn heel pure, ontspannen foto's geworden waar iedereen stralend op staat; de foto's stralen liefde uit!
We gaan in de toekomst zeker vaker foto's laten maken door Kirsten!

Astrid
15 dagen geleden

Wij hebben een fantastische familie fotoshoot gehad bij Kirsten. Ze straalde rust en kalmte uit waardoor de kinderen zich gelijk op hun gemak voelden bij haar. En kindjes op hun gemak, betekend papa en mama op hun gemak. Dit heeft geresulteerd in fantastisch mooie, natuurlijke en ongedwongen foto's. Wij zijn heel blij met het resultaat.

Rianne van der Mee
3 maanden geleden

We hebben een hele fijne foto shoot gehad met Kirsten. Kirsten straalt een bepaalde rust uit, waardoor jezelf ook lekker ontspannen wordt. Ze geeft goede aanwijzingen tijdens de fotoshoot waardoor je op je gemak poseert. Je merkt dat ze zelf ook kinderen heeft, waardoor de omgang met mijn dochter heel gemakkelijk was. Het is haar zeer goed gelukt om de liefde voor elkaar vast te leggen op elke foto. Het resultaat is een ruime selectie met veel mooie foto’s om uit te kiezen.

Johan en Marja Goudriaan
4 maanden geleden

Kirsten is een geweldige fotografe die je meteen op je gemak stelt en je tijdens de fotoshoot opdrachten geeft om met elkaar te praten terwijl zij de foto's maakt die heel spontaan worden.We hebben niet alleen aan de foto's een herinnering maar ook de hele avond zelf was een waar feestje waar we met plezier aan terug denken.

Toria
4 maanden geleden

Kirsten heeft voor ons een gezinshoot gedaan. Wij kwamen erachter dat wij helemaal geen foto’s hadden waar we als gezin op staan.De sfeer was meteen heel ontspannen en relaxed dankzij Kirsten. Het was super leuk om te doen en de foto’s zijn heel mooi geworden.Wij kunnen haar zeker aanbevelen en voor een volgende fotoshoot gaan wij haar weer zeker vragen.

Ilse
5 maanden geleden

Kirsten heeft bij ons zowel een zwangerschapsshoot gedaan als een newbornshoot. Bij beide wilde ons zoontje niet op de foto. Daar waar onze dochter liefst altijd model wil staan, verstopt hij zich. Doordat Kirsten zo rustig is konden we lekker met hem spelen en zijn er foto’s waar hij ook leuk opstaat. Kirsten is rustig, vriendelijk, professioneel en flexibel en leuk met de kinderen! Ik zou zeker weer een shoot bij haar plannen als we weer mooie foto’s willen!

T&A
5 maanden geleden

Na onze bruiloft leek het ons leuk om een jaar later nog eens samen mooie foto's te laten maken in 'normale kleren'. Tijdens een weekendje weg om ons huwelijksjubileum te vieren hebben we daarom een moment geprikt met Kirsten om foto's te maken. Het was heerlijk weer, prachtig licht (ook echt terug te zien in de foto's!) en het contact met Kirsten zowel voor, tijdens als na de fotoshoot was prettig. We hadden de foto's vlot binnen en zijn heel blij met het resultaat. Bedankt, Kirsten!

Melissa
6 maanden geleden

Kirsten heeft 26 april foto’s van ons gezin gemaakt. Ons zoontje Novan en vriendlief vinden het vreselijk om op de foto te gaan. Maar kort daarna kwamen ze beide los en zijn er prachtige foto’s uitgekomen. Kirsten heeft ons geholpen om te ontspannen en liet ons eigen gang gaan en daaruit zijn mooie foto’s gekomen. Vooral van vriendlief en de kinderen zijn prachtige foto’s/herinneringen gemaakt. Dank je wel Kirsten!

Karin
7 maanden geleden

Kirsten is bij ons geweest in de kraamweek voor een newbornshoot van onze tweeling. Wat zijn de foto's geweldig geworden.. zo blij dat we dit hebben gedaan. Kirsten was heel rustig en kalm waardoor de kindjes ook rustig bleven. Kirsten is echt een topper en raad haar echt aan!

Naomi
8 maanden geleden

Wij hebben een zwangerschapsfotoshoot gedaan! We hadden het beide nog nooit gedaan een foto shoot, extra spannend dus! Kirsten stelde ons enorm op ons gemak waardoor wij ontspannen de shoot in gingen. Ondanks de storm die dag zijn de foto’s enorm moooi geworden en zijn wij er nog steeds heel blij mee. Wij kunnen niet wachten op de newbornshoot 🤗

Reactie plaatsen

Rating: 5 sterren
2 stemmen