Recensies

Reacties

W&D
14 dagen geleden

Kirsten heeft prachtige foto's van ons gezin gemaakt tijdens een newborn en familieshoot. Ze heeft eerst foto's thuis gemaakt en op een later moment op een mooie locatie in Culemborg. Hoe het Kirsten toch lukt om mooie foto's te maken, terwijl onze dochter er niet altijd even veel zin in had vind ik knap. De foto's gaan we wederom met veel plezier inlijsten!

Anouk
3 maanden geleden

Kirsten heeft 31 december de geboorte van onze zoon vast gelegd met een geweldig mooie geboortereportage. Wij zijn heel erg blij met de mooie foto's. Elk detail is vastgelegd en als je door de foto's kijkt is alsof je het hele "proces" van de bevalling weer opnieuw meemaakt.
Tijdens de bevalling heb ik geen moment in de gaten gehad dat Kirsten aanwezig was. Ze pakte haar plek om foto's te maken waar dit kon en was op een fijne manier aanwezig.
Ook na de bevalling op een fijne manier contact gehouden omtrent de foto's, snelle service!

Erg blij dat wij na lang twijfelen gebruik hebben gemaakt van een geboortefotograaf! Echte aanrader.
Nogmaals bedankt Kirsten!

Melissa
4 maanden geleden

Wij hebben 6 december 2020 een fotoshoot gehad bij Kirsten. Onze zoon en man vinden fotoshoot verschrikkelijk, maar bij Kirsten is dit al snel vergeten en hebben ze een hoop plezier. Wij doen ons ding en Kirsten maakt foto’s af en toe een aanwijzing vanuit Kirsten maar het gevoel dat er foto’s worden gemaakt word niet opgemerkt. Zo fijn, want zo kunnen wij toch een hele fijne fotoshoot hebben. Dan nog niet gesproken over het snelle werken van Kirsten. Een week later hadden wij de fotogallerij al binnen, na een keuze daaruit te hebben gemaakt, hadden wij binnen een aantal dagen de foto’s al binnen. Kirsten is zeker een aanrader, niet twijfelen maar gewoon boeken

Monique Postma
6 maanden geleden

Kirsten heeft begin oktober onze gezins fotoshoot gedaan. In dat ene uurtje wat we hadden afgestemd i.v.m. het weer/buienradar was het gelukkig daadwerkelijk droog tot op het moment dat we de auto weer in gingen! Dankzij haar rust, en goede hand met onze jongens – die natuurlijk niet altijd zin hebben in poseren en gezellig kijken – was dat tijdsbestek genoeg voor supermooie foto’s! Bedankt Kirsten voor je geduld en rust en toch een duidelijke en goede insteek naar met name de jongens waardoor die relaxed werden en daardoor geweldig op de foto staan. Tot volgend jaar!

Sharon en Chris
6 maanden geleden

Kirsten heeft 25 sept onze bruiloft gefotografeerd,
Het contact ging heel soepel en fijn, vooraf hebben we gebeld en onze wensen/verwachtingen besproken. Een aantal dagen vooraf aan de bruiloft hebben we nogmaals contact gehad en de laatste dingetjes besproken.
De dag zelf verliep alles prettig en volgens plan, Kirsten is heel geduldig ( we hebben ook 2 kids die mee gingen op de foto’s ) ze stuurde ons goed aan wat voor poses we konden aannemen en kwam met goede tips/ideeën. Na de bruiloft vroeg ze nog of we alles op de foto hadden wat we graag op de foto wilden hebben!
Na 1 dag kregen we de preview van de bruiloft en na 4 weken kregen we alle foto’s van de bruiloft.
Al met al zijn wij super blij met Kirsten als fotograaf, we hebben heel veel complimenten gekregen over de foto’s die we tot dusver hebben laten zien en onze kids staan overal stralend op de foto’s, evenals wij zelf ! Bedankt Kirsten voor het vast leggen van onze prachtige dag !! 💖

Leontien
6 maanden geleden

Kirsten heeft prachtige foto's van onze dochters en ons gezin voor ons gemaakt tijdens een familieshoot. De locatie die ze voorstelde (Soesterduinen) bleek inderdaad ontzettend mooi. Ook lukte het om te fotograferen tijdens het 'gouden uurtje'; hierin was Kirsten ook heel flexibel, want we moesten de datum helaas een paar keer verzetten vanwege de weersomstandigheden.
Ik vond het bijzonder knap hoe het haar lukte om zulke mooie foto's te maken waarbij iedereen er goed op staat, want onze kinderen hadden er niet altijd zin in of waren juist lekker aan het spelen of wegrennen ;) Kirsten is geduldig, rustig en heel kindvriendelijk, wat ontzettend fijn is als je jonge kinderen hebt en je wilt laten fotograferen.
Het zijn heel pure, ontspannen foto's geworden waar iedereen stralend op staat; de foto's stralen liefde uit!
We gaan in de toekomst zeker vaker foto's laten maken door Kirsten!

Astrid
7 maanden geleden

Wij hebben een fantastische familie fotoshoot gehad bij Kirsten. Ze straalde rust en kalmte uit waardoor de kinderen zich gelijk op hun gemak voelden bij haar. En kindjes op hun gemak, betekend papa en mama op hun gemak. Dit heeft geresulteerd in fantastisch mooie, natuurlijke en ongedwongen foto's. Wij zijn heel blij met het resultaat.

Rianne van der Mee
9 maanden geleden

We hebben een hele fijne foto shoot gehad met Kirsten. Kirsten straalt een bepaalde rust uit, waardoor jezelf ook lekker ontspannen wordt. Ze geeft goede aanwijzingen tijdens de fotoshoot waardoor je op je gemak poseert. Je merkt dat ze zelf ook kinderen heeft, waardoor de omgang met mijn dochter heel gemakkelijk was. Het is haar zeer goed gelukt om de liefde voor elkaar vast te leggen op elke foto. Het resultaat is een ruime selectie met veel mooie foto’s om uit te kiezen.

Johan en Marja Goudriaan
10 maanden geleden

Kirsten is een geweldige fotografe die je meteen op je gemak stelt en je tijdens de fotoshoot opdrachten geeft om met elkaar te praten terwijl zij de foto's maakt die heel spontaan worden.We hebben niet alleen aan de foto's een herinnering maar ook de hele avond zelf was een waar feestje waar we met plezier aan terug denken.

Toria
11 maanden geleden

Kirsten heeft voor ons een gezinshoot gedaan. Wij kwamen erachter dat wij helemaal geen foto’s hadden waar we als gezin op staan.De sfeer was meteen heel ontspannen en relaxed dankzij Kirsten. Het was super leuk om te doen en de foto’s zijn heel mooi geworden.Wij kunnen haar zeker aanbevelen en voor een volgende fotoshoot gaan wij haar weer zeker vragen.

Reactie plaatsen

Rating: 5 sterren
2 stemmen