Gezinsshoot Geke (Zwolle)

Gepubliceerd op 7 februari 2020 om 11:36

In oktober plaatste ik een oproep op social media dat ik op zoek was naar draagdoek/draagzak liefhebbers. Geke was een van de mensen die op mijn oproep reageerde dat zij haar dochter graag draagt. We spraken af bij het Engelse Werk in Zwolle. Vooraf had ik haar wat tips gestuurd om het gezin voor te bereiden. Tips zoals kledingadviezen, wat snacks en drinken voor tussendoor en wat speelgoed meenemen voor de kinderen. Het is voor mij heel belangrijk dat een fotoshoot voor iedereen een leuke ervaring is en dit soort dingen maken echt verschil. We zijn lekker wezen wandelen door het Engelse werk en op verschillende plekjes hebben we mooie foto's gemaakt. Zo fijn om dit soort dingen vast te leggen. Nu zijn ze misschien nog heel gewoon maar over een paar jaar wil/kan je kindje niet meer gedragen worden en ga je het missen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.