Mijn verhaal

‘Dat wil ik anders doen’ dacht ik een paar jaar geleden.

 

Na de zoveelste shoot waarbij mijn kinderen niet mee wilden werken en we allemaal gefrustreerd raakten. Het leverde wel een paar leuke plaatjes op maar het was totaal geen leuke middag geweest. Van tevoren stress om alles te organiseren en een hoop gedoe om het voor elkaar te krijgen.

 

Toen ontdekte ik lifestyle fotografie.

 

Ik ben altijd al dol geweest op fotograferen en leg het liefst alles vast. Al helemaal nu ik zelf kinderen heb. De kinderen groeien zo snel en leren zoveel, de tijd vliegt voorbij. Je knippert een keer met je ogen en ze zijn weer een jaar ouder.

 

Daarom frustreerde het me zo dat de fotoshoots die we met de kinderen deden helemaal niet leuk waren. Ik kocht een spiegelreflex camera en begon zelf de kinderen vast te leggen. Steeds vaker wachtte ik de momenten af in plaats van dat ik ze forceerde. De foto’s werden steeds leuker omdat ik een echte lach zag op de foto en terug dacht aan het grappige moment van toen ik de foto nam. Ik heb nu echt zulke leuke foto’s van mijn kinderen en van ons gezin en we kijken er samen ook regelmatig met veel plezier naar.

 

Dit gun ik andere moeders ook. Ik weet hoe frustrerend het is als je graag mooie foto’s wil van je kindje en het lukt niet. Ik weet dat het lastig is om je kinderen er leuk op te krijgen en hoe je er tegenop kunt gaan zien. Die moeders wil ik helpen. Tijdens een fotoshoot volg ik het tempo van de kinderen. Door middel van opdrachtjes en spelletjes tussendoor zorg ik ervoor dat de sfeer goed is en de fotoshoot een leuke belevenis is. Dat je er leuke foto’s aan over houdt waar jullie op staan zoals jullie echt zijn. Ik leg jullie vast als jullie met elkaar in verbinding zijn, als jullie grapjes met elkaar maken, met elkaar lachen of knuffelen. Zo zorgt een fotoshoot bij mij niet alleen voor mooie foto’s voor bij jullie aan de muur maar ook voor een fijne herinnering voor jouw hele gezin.

 

Wil je graag meer weten? Stuur me een berichtje en wie weet kan ik ook jouw leuke gezin binnenkort vastleggen!

 

Dit ben ik:

- Gevoelig

- Dol op kletsen

- Meelevend

- Rustig

- Kindvriendelijk

- Zorgvuldig

- Gestructureerd 

- Nieuwsgierig

- Hulpvaardig

- Zoetekauw (je mag me altijd wakker maken voor glutenvrije bossche bollen)

- Formule 1 kijken met het hele gezin

- Natuurlijk ouderschap (dol op dragen & borstvoeding)