Newbornfotografie

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie kindje!

Na 9 maanden wachten is het dan eindelijk zover: je hebt je kindje in je armen! Zo lief en zacht, zo klein en helemaal compleet. Pasgeboren baby'tjes zijn nog zo heerlijk slaperig en willen de hele dag wel lekker knuffelen met papa of mama. De eerste tijd met je kindje gaat snel voorbij, hoe fijn is het om een tastbare herinnering te hebben aan deze bijzondere eerste periode met je kleintje! Zo klein zijn ze maar even...

 

Bij een lifestyle newbornshoot leg ik jullie kersverse gezinnetje vast in de situatie zoals die op dat moment is. Het maakt niet uit of je kindje wakker is of slapend. Jullie mogen heerlijk met elkaar gaan knuffelen en kroelen terwijl ik al die liefdevolle momentjes voor jullie vastleg. Even bij grote broer of zus op schoot, samen een voeding of lekker badderen - alle waardevolle momenten leg ik vast in een kraamtijdreportage. 

 

Voor de shoot

Boek je de shoot voor de bevalling dan houd ik in mijn agenda rekening met je uitgerekende datum. Na de bevalling spreken we een dag en tijd af. Ik zal je mijn tipboekje sturen met handige tips als voorbereiding. 

Tijd

Een lifestyle newbornshoot duurt ongeveer 1,5 a 2 uur. We hebben geen haast en volgen de baby. De shoot kan gepland worden van enkele dagen tot enkele weken of zelfs maanden na de bevallen. Geef aan wat jij prettig vindt!

Kleding

Het belangrijkste is dat je je fijn voelt in je kleding. Wel is het fijn als de kleding niet te veel afleidt dus vermijd drukke prints of teksten. Meer adviezen voor kleding vind je in mijn tipboekje.

 

Na de shoot

Na de shoot ontvangen jullie binnen 2 weken de selectie in een online (privé) galerij. Dit zijn alle goede foto's met een ruwe bewerking. Jullie kunnen uit deze selectie het aantal foto's kiezen dat jullie willen (of allemaal).

De gekozen foto's ga ik zorgvuldig voor jullie bewerken en zal deze toesturen via WeTransfer na betaling van de factuur.

 


Tarieven

Pakket 1

  • inclusief 10 foto's op hoge resolutie zonder logo
  • Locatie in overleg

€130

 

Pakket 2 (meest gekozen)

  • inclusief 20 foto's op hoge resolutie zonder logo
  • Locatie in overleg

€175

 

Pakket 3

  • inclusief alle geselecteerde foto's (minimaal 45) op hoge resolutie zonder logo
  • Locatie in overleg

€250

 

 

 

Voorwaarden:

- exclusief reiskosten buiten Culemborg. Reiskosten vanaf 4106AH zijn €0,30 per kilometer.

- locatie is in overleg. Zie bij extra voor mogelijkheden. 

- maximaal 5 personen bij een shoot, extra persoon kost €15.

- optioneel: foto's bijkopen voor €5 per foto of upgrade naar pakket 2 of 3.

- Zondagstoeslag: €35

- bij slecht weer wordt de shoot in overleg verplaatst.

- bij het boeken van een shoot ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

 

Je kunt jouw kraamtijdreportage nú boeken door mij via onderstaand contactformulier een berichtje te sturen. Heb je binnen 48 uur geen reactie ontvangen? Kijk dan even voor de zekerheid in je spam box. 

 

Stuur mij een berichtje