Vrijblijvend kennismakingsgesprek

het is heel belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij mij.


24/7 beschikbaar 

Dag en nacht, doordeweeks en in het weekend. Als de bevalling is begonnen, kom ik naar jullie toe.


Back up

Mocht ik er onverhoopt niet bij kunnen zijn, dan zal mijn back up fotograaf het overnemen.


Wil jij ook een kostbare herinnering aan de eerste ontmoeting met jouw kindje?

De geboorte van je kindje is een van de meest bijzondere momenten in je leven. Een gebeurtenis die jullie leven voorgoed zal veranderen. Hard werken met het mooiste resultaat wat je je kunt voorstellen: jouw eigen kindje, waar jij van mag houden en voor zorgen.

Tijdens de bevalling zit je als vrouw in jezelf gekeerd en gaat er een hoop langs je heen. Je hebt al je kracht nodig om de weeën op te vangen en je kindje op de wereld te zetten. Je partner steunt je vol liefde en praat je moed in als je het even niet meer ziet zitten. En dan is daar eindelijk HET moment: je kindje wordt op je borst gelegd. Je hebt het gedaan!

 

Terwijl de verloskundige en kraamzorg ervoor zorgen dat alles goed gaat met mama en baby, zijn jij en je partner jullie kindje aan het bewonderen. Zo bijzonder dat dit het kindje is waar jullie al 9 maanden vol verlangen naar uitkeken. En dan… OEPS maakt er eigenlijk iemand foto’s?! De verloskundige en kraamzorg zijn bezig met jullie zorg en je partner was bezig met jou steunen en jullie kindje bewonderen. Jullie hebben zoiets bijzonders meegemaakt samen en daar zijn nu geen foto’s van…

 

Van tevoren vind je het misschien een gek idee, een geboortefotograaf bij je bevalling. Maar achteraf zullen de foto’s van onbetaalbare waarde zijn. Als jij terug ziet met hoeveel liefde jouw partner jou heeft ondersteund tijdens de weeën, als je ziet wat er gebeurd is op de momenten dat jij in jezelf gekeerd was, als je ziet hoe jullie reactie was toen jullie je kindje voor het eerst zagen – dan ben je blij dat je de foto’s hebt laten maken. Ook of misschien juist als de bevalling anders is gelopen dan je had verwacht. Je zult zien hoe krachtig je bent, hoe trots je op jezelf mag zijn en je kindje zal later zien hoe belangrijk dit moment voor jullie was.

 

Ik geef jou foto’s die helpen om je bevalling te herinneren en te verwerken. Die je helpen om de overweldigende gebeurtenis een plekje te geven. Maar ook voor later voor je kindje die ziet hoe hij/zij liefdevol met open armen werd ontvangen. Een waardevolle herinnering voor de rest van jullie leven.

 

Twijfelen jullie over geboortefotografie of willen jullie graag meer weten? Ik beantwoord je vragen met alle liefde. Ik vind het belangrijk dat we een klik hebben en dat jullie je goed voelen bij mij. Daarom is zowel het telefoongesprek als het kennismakingsgesprek gratis en vrijblijvend.


De geboorte van jullie kindje vastgelegd

professioneel, integer en liefdevol

Ik breng het verhaal van de eerste ontmoeting met jullie kindje in beeld

als waardevolle herinnering voor altijd

 

 

Meer geboortefoto's kun je bekijken in mijn geboortefotografie portfolio.


Wat anderen zeggen...

"2 juli zag ik een berichtje voorbij komen bij Kirsten. Ze gaf aan dat ze haar droom wilde waar maken, door een geboorte te fotograferen. Samen met mijn man besloten dit Kirsten toe te vertrouwen, na een fijn gesprek. We hadden zo af en toe voor de geboorte contact over hoe het ging. Rond de uitgerekende datum werd dit wat meer. Op 14 september hadden we weer contact. Ik was in het ziekenhuis en had 3 cm ontsluiting. Het ging nu echt gebeuren! Na een paar uur zat ik al op 7 cm ontsluiten en zei tegen mijn man dat hij Kirsten snel moest berichten.
Gelukkig was Kirsten er snel en kon ze gelijk aan de slag. Binnen 3 kwartier werd ons dochtertje geboren. Ik zat zo in mijn bubbel dat ik Kirsten niet heb zien binnen komen. Pas toen onze dochter geboren was, zag ik Kirsten.
Ze doet haar werk en laat alles zoals het is.

De foto’s zijn prachtig! We konden elk moment weer voor ons halen. En als vrouw zijnde zie je pas echt wat er gebeurt. Je bekijkt het zo anders.
We zijn erg blij met het resultaat. Zeker een aanrader om de geboorte foto’s te laten maken door Kirsten."

 

Sharonna & Wilco


"Vanaf onze kennismaking met Kirsten wisten wij eigenlijk vrijwel direct na haar vertrek dat wij het haar graag wilde toe vertrouwen aanwezig te mogen zijn tijdens de bevalling van ons kindje. Toen ze eenmaal weg was, bekeken en bespraken wij samen de verschillende pakketten die ze aanbiedt. We kozen voor pakket 3. Mede omdat onze oudste dan al kennis had gemaakt met Kirsten tijdens de zwangerschapsshoot zodat er met de kennismaking van haar nieuwe broertje of zusje geen compleet vreemde bij zou zijn. En dan leek ons een newbornshoot het wel compleet te maken. Tijdens de shoots waren wij allen ontzettend op ons gemak. Kirsten is een goede, leuke en rustige fotograaf, welke ook goed aansluit op je kinderen. En op de momenten dat het moet is ze compleet onzichtbaar en toch legt ze alles vast, zelfs de belangrijkste details zonder dat je daar maar iets van merkt. Wij kunnen niet vaak genoeg blijven zeggen hoe dankbaar wij zijn voor alle prachtige foto's die Kirsten heeft gemaakt. Dat mag ze dan ook zeker vaker voor ons gaan doen! En wij kunnen haar aan iedereen aanraden!"

 

Amy & Bert


"Kirsten heeft 31 december de geboorte van onze zoon vast gelegd met een geweldig mooie geboortereportage. Wij zijn heel erg blij met de mooie foto's. Elk detail is vastgelegd en als je door de foto's kijkt is alsof je het hele "proces" van de bevalling weer opnieuw meemaakt. Tijdens de bevalling heb ik geen moment in de gaten gehad dat Kirsten aanwezig was. Ze pakte haar plek om foto's te maken waar dit kon en was op een fijne manier aanwezig. Ook na de bevalling op een fijne manier contact gehouden omtrent de foto's, snelle service!

Erg blij dat wij na lang twijfelen gebruik hebben gemaakt van een geboortefotograaf! Echte aanrader. Nogmaals bedankt Kirsten."

 

Anouk & Robbert


"Wij twijfelden eerst of we een geboortefotograaf wilde bij de geboorte van onze dochter. Maar achteraf zijn we zo ontzettend blij dat Kirsten er bij was. Ik heb nauwelijks gemerkt dat Kirsten aanwezig was en ze heeft prachtige foto's gemaakt. Kirsten is lief, rustig en geduldig, wat ontzettend fijn is bij zoiets intiems als een bevalling. De bevalling ging helaas niet zoals gehoopt, maar ook daar heeft Kirsten fantastisch op ingespeeld waardoor wij prachtige foto's hebben van de uiteindelijke keizersnede.
Als ik de foto's bekijk, is het net alsof ik de bevalling weer opnieuw beleef. Er is echt een verhaal te zien in de foto's.
Ook na de bevalling fijn contact gehad met Kirsten en we hadden de foto's al snel binnen. We wachten nog op het album, maar dat kan niet anders dan prachtig zijn!"

 

Mariska & Robin9 zekerheden als je een geboortereportage boekt

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek - het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij de geboortefotograaf die bij jouw bevalling mag zijn.
  • Professioneel - elk jaar investeer ik in workshops, cursussen en apparatuur.
  • 24/7 beschikbaar - vanaf 38 weken zwanger (heb je me eerder nodig? Bel me zsm!)
  • Gecertificeerd geboortefotograaf - ik heb meerdere cursussen geboortefotografie gevolgd.
  • Back up fotograaf - mocht ik onverhoopt niet bij de bevalling kunnen zijn, dan zal mijn back up komen.
  • Alle geselecteerde foto's - professioneel nabewerkt en aangeleverd op USB-stick.
  • Preview - binnen 1 week via WhatsApp.
  • Slideshow - inclusief slideshow van de mooiste foto's om te tonen aan familie en vrienden.
  • Album - inclusief mini-album 15x15 cm (8 spreads).

Investering

Geboortereportage thuisbevalling, ziekenhuisbevalling of keizersnede

Aanwezig vanaf actieve weeën (+-4 cm ontsluiting) tot +- 2 uur na de geboorte

899 euro

 

Extra opties:

- Langer blijven of terugkomen voor de eerste ontmoeting met de familie: 175 euro

- 25% korting op de zwangerschapsshoot en/of lifestyle newbornshoot.

- Uitbreiding geboortealbum naar 20x20, 25x25 of 30x30.

 

Tarief geldig voor aanvragen tot en met 31-12-2021.


Voor alle reportages geldt:

- exclusief reis- en parkeerkosten

- er kan in overleg in termijnen betaald worden. 

- de algemene voorwaarden zijn van toepassing. 

 

CORONA UPDATE

We maken van tevoren duidelijke afspraken over wat we doen als ik de bevalling moet missen vanwege de geldende corona maatregelen. Neem contact met mij op voor meer informatie hierover.

 

Heb je een vraag over geboortefotografie? Stuur mij een berichtje via de e-mail of WhatApp.

Wil je graag meer horen over een geboortereportage en ervaren of ik de juiste geboortefotograaf ben voor jullie? Laten we dan een keertje kennismaken! Ik beantwoord met liefde al jullie vragen. Klik op de button om een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen.