Geboortefotografie

De geboorte van jullie kindje vastgelegd

professioneel, integer en liefdevol

Ik breng het verhaal van de eerste ontmoeting met jullie kindje in beeld

als waardevolle herinnering voor altijd

 

 

 

De mooiste dag uit mijn leven. Zo zou ik de geboortes van mijn kinderen omschrijven. Magisch, rauw, eerlijk, puur, liefdevol. Er zijn zoveel woorden om het te omschrijven. Maar het gevoel toen mijn kindje op mijn buik werd gelegd, onbeschrijflijk! Ik voelde meteen zo oneindig veel liefde voor dit kindje. Intens gelukkig – ondanks de pijn vlak ervoor.

 

Een kindje krijgen is bijzonder en intens. Je leeft er 9 maanden lang naar toe en dan is het eindelijk zover. De bevalling is begonnen en je gaat eindelijk je kindje ontmoeten. Er gebeurt op dat moment zo veel en als vrouw zit je tijdens de bevalling in een bubbel. Dingen gaan langs je heen en je focust je op het opvangen van de weeën. Het wordt steeds zwaarder en zwaarder en dan na al het harde werken is je kindje eindelijk daar! Het is je gelukt en eindelijk mag je je kindje in jouw armen sluiten. Die eerste ontmoeting vol liefde – hoe mooi om díe voor altijd vastgelegd te hebben.

 

Geboortefotografie heeft echt mijn hart gestolen.

 

Geboortefotografie gaat om zoveel meer dan het vastleggen van de uitdrijving. Het gaat om de liefde tussen jou en je partner en jullie kindje. De ondersteuning die jouw partner je geeft tijdens het opvangen van de weeën. Jouw kracht als vrouw. De omstandigheden waarin je kindje ter wereld komt. De mensen die jou bijstaan. De manier waarop jij de weeën opvangt. De open armen waarmee het kindje verwelkomd wordt. De opluchting en blijdschap. Het samen bijkomen na de bevalling. De eerste momenten zoals voeding, controles en het aankleden. Momenten die je als pas bevallen vrouw misschien minder bewust meemaakt. Ik leg het verhaal compleet voor jullie vast – integer, liefdevol en professioneel.

 

Tijdens en na de bevalling maak ik foto’s van de sfeer, de details, de connectie en de emoties. Van de weeën tot de na de controles van je kindje of de eerste ontmoeting met de familie. Deze foto’s kunnen jou als vrouw helpen bij het verwerken van de bevalling. Je ziet waar jij als vrouw toe in staat bent en dat geeft vertrouwen. Het helpt je om het geboorteverhaal van je kindje een plekje te geven. Ook of JUIST als de bevalling anders loopt dan verwacht en je misschien dingen niet meer zo goed weet.

 

Ook voor je partner kan het heel fijn zijn als er een geboortefotograaf bij is. Zo kan hij/zij alle aandacht geven aan jou en jullie kindje omdat je partner geen foto’s hoeft te maken. En staat je partner ook op de foto bij de bijzondere momenten. En hoe bijzonder om later met je kindje terug te kunnen kijken.

 

Twijfelen jullie over geboortefotografie of willen jullie graag meer weten? Ik beantwoord jullie vragen met alle liefde in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik vind het belangrijk dat we een klik hebben en dat jullie je goed voelen bij mij. In mijn brochure geboortefotografie vind je alle tarieven en mijn werkwijze. Ik stuur je met alle liefde mijn brochure toe.

 


Brochure geboortefotografie aanvragen


Lieve woorden

"2 juli zag ik een berichtje voorbij komen bij Kirsten. Ze gaf aan dat ze haar droom wilde waar maken, door een geboorte te fotograferen. Samen met mijn man besloten dit Kirsten toe te vertrouwen, na een fijn gesprek. We hadden zo af en toe voor de geboorte contact over hoe het ging. Rond de uitgerekende datum werd dit wat meer. Op 14 september hadden we weer contact. Ik was in het ziekenhuis en had 3 cm ontsluiting. Het ging nu echt gebeuren! Na een paar uur zat ik al op 7 cm ontsluiten en zei tegen mijn man dat hij Kirsten snel moest berichten.
Gelukkig was Kirsten er snel en kon ze gelijk aan de slag. Binnen 3 kwartier werd ons dochtertje geboren. Ik zat zo in mijn bubbel dat ik Kirsten niet heb zien binnen komen. Pas toen onze dochter geboren was, zag ik Kirsten.
Ze doet haar werk en laat alles zoals het is.

De foto’s zijn prachtig! We konden elk moment weer voor ons halen. En als vrouw zijnde zie je pas echt wat er gebeurt. Je bekijkt het zo anders.
We zijn erg blij met het resultaat. Zeker een aanrader om de geboorte foto’s te laten maken door Kirsten.

 

Liefs,
Sharonna & Wilco"


"Vanaf onze kennismaking met Kirsten wisten wij eigenlijk vrijwel direct na haar vertrek dat wij het haar graag wilde toe vertrouwen aanwezig te mogen zijn tijdens de bevalling van ons kindje. Toen ze eenmaal weg was, bekeken en bespraken wij samen de verschillende pakketten die ze aanbiedt. We kozen voor pakket 3. Mede omdat onze oudste dan al kennis had gemaakt met Kirsten tijdens de zwangerschapsshoot zodat er met de kennismaking van haar nieuwe broertje of zusje geen compleet vreemde bij zou zijn. En dan leek ons een newbornshoot het wel compleet te maken. Tijdens de shoots waren wij allen ontzettend op ons gemak. Kirsten is een goede, leuke en rustige fotograaf, welke ook goed aansluit op je kinderen. En op de momenten dat het moet is ze compleet onzichtbaar en toch legt ze alles vast, zelfs de belangrijkste details zonder dat je daar maar iets van merkt. Wij kunnen niet vaak genoeg blijven zeggen hoe dankbaar wij zijn voor alle prachtige foto's die Kirsten heeft gemaakt. Dat mag ze dan ook zeker vaker voor ons gaan doen! En wij kunnen haar aan iedereen aanraden!

 

Amy & Bert"


Tarieven

Pakket A

 • vrijblijvend kennismakingsgesprek

 • 24/7 beschikbaar vanaf 38 weken zwanger

 • Aanwezig vanaf +- 4 cm ontsluiting tot na de controles

 • Alle geselecteerde foto's (kleur of zwartwit)

 • professionele nabewerking van de foto's

 • aangeleverd op USB-stick

 • Inclusief slideshow van de mooiste foto's
 • Inclusief album 15 x 15 cm 

€799

 

Pakket B

 • vrijblijvend kennismakingsgesprek

 • 24/7 beschikbaar vanaf 38 weken zwanger

 • Aanwezig vanaf +- 4 cm ontsluiting tot enkele uren na de geboorte

 • Inclusief vastleggen kennismaking met directe familie
 • Alle geselecteerde foto's (kleur of zwartwit)

 • professionele nabewerking van de foto's

 • aangeleverd op USB-stick

 • Inclusief slideshow van de mooiste foto's
 • inclusief album 15 x 15 cm

€949

 

Pakket C (meest gekozen)

 • vrijblijvend kennismakingsgesprek

 • 24/7 beschikbaar vanaf 38 weken zwanger

 • Aanwezig vanaf +- 4 cm ontsluiting tot enkele uren na de geboorte

 • Inclusief vastleggen kennismaking met directe familie
 • Alle geselecteerde foto's (kleur of zwartwit)
 • professionele nabewerking van de foto's

 • aangeleverd op USB-stick

 • Inclusief slideshow van de mooiste foto's
 • inclusief album 15 x 15 cm

Extra: + zwangerschapsshoot & newbornshoot

€1199

 

Voor alle reportages geldt:

- exclusief reis- en parkeerkosten

- er kan in termijnen betaald worden

- geboortefotografie is mogelijk zowel bij een thuisbevalling als bij een ziekenhuisbevalling. Voor een natuurlijke bevalling, inleiding of keizersnede. Het is belangrijk om na te vragen bij de verloskundige of gynaecoloog of zij toestemming geven.

- de algemene voorwaarden zijn van toepassing

- mocht ik onverhoopt er niet bij kunnen zijn dan zal ik een back up fotograaf regelen

 

Wil je graag meer weten of wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen? Stuur mij een berichtje voor meer informatie. 

Contact