Familiefotografie

Wil jij:

- De liefde tussen jou en je partner laten vastleggen in een loveshoot?

- Jouw zwangerschap nooit meer vergeten door de mooiste zwangerschapsfoto’s?

- Het verhaal van jouw pasgeboren kindje vastleggen in een lifestyle newbornshoot?

- OF met het hele gezin op een ongedwongen en speelse manier op de foto?

 

Met veel geduld en liefde leg ik families vast. 

 

Ik maak foto’s van de mooie momenten tussen gezinsleden die normaal gesproken snel weer voorbij gaan, maar waar je later weer aan herinnerd wilt worden. Foto’s waar jullie allemaal opstaan. Foto’s waarin jullie persoonlijkheden en gezinsdynamiek naar voren komen. De tijd vliegt voorbij. Kleine kindjes worden groot. Door foto’s blijven de herinneringen altijd bestaan.  

 

 

 

Lieve woorden

"We hebben een hele fijne fotoshoot gehad met Kirsten. Kirsten straalt een bepaalde rust uit, waardoor jezelf ook lekker ontspannen wordt. Ze geeft goede aanwijzingen tijdens de fotoshoot waardoor je op je gemak poseert. Je merkt dat ze zelf ook kinderen heeft, waardoor de omgang met mijn dochter heel gemakkelijk was. Het is haar zeer goed gelukt om de liefde voor elkaar vast te leggen op elke foto. Het resultaat is een ruime selectie met veel mooie foto’s om uit te kiezen."

 

 

"Wat een schitterende foto's!! We zijn er ontzettend blij mee! 

Echt prachtig! Mooier dan ik had durven hopen."

 

"Bedankt Kirsten voor het maken van zulke mooie foto's! We kunnen niet stoppen met kijken, zo blij zijn wij ermee. Ondanks dat het voor de camera staan niet echt heel natuurlijk aanvoelt voor ons, wist je ons op gemak te stellen en dat was heel erg fijn!"

 

 

Werkwijze

 

Samen spreken we een datum, tijd en locatie af voor jullie shoot. Misschien hebben jullie zelf al een locatie in gedachten maar ik kan jullie in overleg ook helpen met het kiezen van een locatie die bij jullie wensen past.

 

Voor de shoot kan ik jullie een document met informatie en tips toesturen, bijvoorbeeld over kleding en hoe het tijdens en na de shoot zal verlopen.

Mocht de weersvoorspelling slecht zijn dan zullen we de shoot in overleg verplaatsen.

 

Ik neem tijdens de shoot alle tijd die jullie nodig hebben om aan mij en de camera te wennen. Ik zal jullie aanwijzingen geven als het nodig is maar laat jullie ook lekker je gang gaan. Het belangrijkste is dat jullie het naar je zin hebben en dat de shoot ook een fijne, gezellige ervaring is voor iedereen.

 

Na de shoot ontvangen jullie binnen 1 week de selectie in een online (privé) galerij. Dit zijn alle goede foto's met een ruwe bewerking. Jullie kunnen uit deze selectie het aantal foto's kiezen dat jullie willen (of allemaal).

 

De gekozen foto's ga ik zorgvuldig voor jullie bewerken en zal deze toesturen via WeTransfer na betaling van de factuur.

 

Tarieven

 

Pakket 1

  • inclusief 10 foto's op hoge resolutie zonder logo
  • Locatie in overleg

€130

 

Pakket 2 (meest gekozen)

  • inclusief 20 foto's op hoge resolutie zonder logo
  • Locatie in overleg

€175

 

Pakket 3

  • inclusief alle geselecteerde foto's (minimaal 45) op hoge resolutie zonder logo
  • Locatie in overleg

€250

 

Voorwaarden:

- exclusief reiskosten

- locatie is in overleg. Zie bij extra voor mogelijkheden. Reiskosten vanaf 4106AH vanaf 10 km zijn €0,30 per kilometer.

- maximaal 5 personen bij een shoot, extra persoon kost €15.

- optioneel: foto's bijkopen voor €5 per foto of upgrade naar pakket 2 of 3.

- Zondagstoeslag: €35

- bij slecht weer wordt de shoot in overleg verplaatst.

- bij het boeken van een shoot ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Meer weten?