Recensies

Reacties

Pascal en Hanna
24 dagen geleden

Kirsten heeft van ons gezin van 3 prachtige foto's gemaakt, zo net voordat we een gezin van 4 worden. Kirsten bracht ons naar mooie locaties in Culemborg en heeft met veel geduld en tijd een fijne fotoshoot voor ons verzorgd! De kwaliteit van de foto's is heel goed.

Mariska
2 maanden geleden

Wij twijfelden eerst of we een geboortefotograaf wilde bij de geboorte van onze dochter. Maar achteraf zijn we zo ontzettend blij dat Kirsten er bij was. Ik heb nauwelijks gemerkt dat Kirsten aanwezig was en ze heeft prachtige foto's gemaakt. Kirsten is lief, rustig en geduldig, wat ontzettend fijn is bij zoiets intiems als een bevalling. De bevalling ging helaas niet zoals gehoopt, maar ook daar heeft Kirsten fantastisch op ingespeeld waardoor wij prachtige foto's hebben van de uiteindelijke keizersnede.
Als ik de foto's bekijk, is het net alsof ik de bevalling weer opnieuw beleef. Er is echt een verhaal te zien in de foto's.
Ook na de bevalling fijn contact gehad met Kirsten en we hadden de foto's al snel binnen. We wachten nog op het album, maar dat kan niet anders dan prachtig zijn!

Tristan en Vera
3 maanden geleden

Super shoot gehad! We wilden graag een newbornshoot en een gezinsshoot in een, dit was geen enkel probleem werd helemaal meegedacht van begin tot eind.
Met een prachtig eind resultaat!
Wij gaan Kirsten zeker overal aanraden.

Sally-Ann van der Linden
3 maanden geleden

Wij hebben een new born fotoshoot gedaan bij Kirsten, ons eerste kindje. Wij zijn heel blij met het resultaat, ze heeft ons vastgelegd zoals wij zijn. Het verliep heel natuurlijk, niets gedwongen. Ze neemt de tijd en is rustig. Ze stelt je op je gemak en geeft tips. Ook is het niet erg als je kindje even onrustig is. De foto’s zijn ontzettend mooi geworden, wij hebben alle foto’s genomen. We kregen de foto’s snel! Kortom, wij kunnen Kirsten aan iedereen aanraden.

Christian en Tanne
3 maanden geleden

Wij hebben een hele leuke zwangerschapsshoot gehad bij Kirsten. Naast dat de shoot heerlijk relaxed en ongedwongen was, zijn we ontzettend blij met het resultaat. Ze heeft ons vast weten te leggen zoals we echt zijn. Bovendien stuurde ze ons super snel de foto's! Wij kunnen Kirsten aan iedereen aanraden!

Ontzettend bedankt voor de leuke shoot en de prachtige foto's van deze speciale tijd in ons leven Kirsten!

Samantha
6 maanden geleden

Kirsten heeft prachtige foto's gemaakt van ons gezinnetje tussen de bloesembomen. Kirsten is heel relaxed en goed in de omgang met kinderen waardoor ons zoontje zich al snel op zijn gemak voelde (en wij ook!). Het was superleuk en we zijn heel blij met het resultaat!

W&D
6 maanden geleden

Kirsten heeft prachtige foto's van ons gezin gemaakt tijdens een newborn en familieshoot. Ze heeft eerst foto's thuis gemaakt en op een later moment op een mooie locatie in Culemborg. Hoe het Kirsten toch lukt om mooie foto's te maken, terwijl onze dochter er niet altijd even veel zin in had vind ik knap. De foto's gaan we wederom met veel plezier inlijsten!

Anouk
9 maanden geleden

Kirsten heeft 31 december de geboorte van onze zoon vast gelegd met een geweldig mooie geboortereportage. Wij zijn heel erg blij met de mooie foto's. Elk detail is vastgelegd en als je door de foto's kijkt is alsof je het hele "proces" van de bevalling weer opnieuw meemaakt.
Tijdens de bevalling heb ik geen moment in de gaten gehad dat Kirsten aanwezig was. Ze pakte haar plek om foto's te maken waar dit kon en was op een fijne manier aanwezig.
Ook na de bevalling op een fijne manier contact gehouden omtrent de foto's, snelle service!

Erg blij dat wij na lang twijfelen gebruik hebben gemaakt van een geboortefotograaf! Echte aanrader.
Nogmaals bedankt Kirsten!

Melissa
10 maanden geleden

Wij hebben 6 december 2020 een fotoshoot gehad bij Kirsten. Onze zoon en man vinden fotoshoot verschrikkelijk, maar bij Kirsten is dit al snel vergeten en hebben ze een hoop plezier. Wij doen ons ding en Kirsten maakt foto’s af en toe een aanwijzing vanuit Kirsten maar het gevoel dat er foto’s worden gemaakt word niet opgemerkt. Zo fijn, want zo kunnen wij toch een hele fijne fotoshoot hebben. Dan nog niet gesproken over het snelle werken van Kirsten. Een week later hadden wij de fotogallerij al binnen, na een keuze daaruit te hebben gemaakt, hadden wij binnen een aantal dagen de foto’s al binnen. Kirsten is zeker een aanrader, niet twijfelen maar gewoon boeken

Monique Postma
een jaar geleden

Kirsten heeft begin oktober onze gezins fotoshoot gedaan. In dat ene uurtje wat we hadden afgestemd i.v.m. het weer/buienradar was het gelukkig daadwerkelijk droog tot op het moment dat we de auto weer in gingen! Dankzij haar rust, en goede hand met onze jongens – die natuurlijk niet altijd zin hebben in poseren en gezellig kijken – was dat tijdsbestek genoeg voor supermooie foto’s! Bedankt Kirsten voor je geduld en rust en toch een duidelijke en goede insteek naar met name de jongens waardoor die relaxed werden en daardoor geweldig op de foto staan. Tot volgend jaar!

Reactie plaatsen

Rating: 4.8571428571429 sterren
7 stemmen