Recensies

Reacties

Tristan en Vera
3 dagen geleden

Super shoot gehad! We wilden graag een newbornshoot en een gezinsshoot in een, dit was geen enkel probleem werd helemaal meegedacht van begin tot eind.
Met een prachtig eind resultaat!
Wij gaan Kirsten zeker overal aanraden.

Sally-Ann van der Linden
10 dagen geleden

Wij hebben een new born fotoshoot gedaan bij Kirsten, ons eerste kindje. Wij zijn heel blij met het resultaat, ze heeft ons vastgelegd zoals wij zijn. Het verliep heel natuurlijk, niets gedwongen. Ze neemt de tijd en is rustig. Ze stelt je op je gemak en geeft tips. Ook is het niet erg als je kindje even onrustig is. De foto’s zijn ontzettend mooi geworden, wij hebben alle foto’s genomen. We kregen de foto’s snel! Kortom, wij kunnen Kirsten aan iedereen aanraden.

Christian en Tanne
11 dagen geleden

Wij hebben een hele leuke zwangerschapsshoot gehad bij Kirsten. Naast dat de shoot heerlijk relaxed en ongedwongen was, zijn we ontzettend blij met het resultaat. Ze heeft ons vast weten te leggen zoals we echt zijn. Bovendien stuurde ze ons super snel de foto's! Wij kunnen Kirsten aan iedereen aanraden!

Ontzettend bedankt voor de leuke shoot en de prachtige foto's van deze speciale tijd in ons leven Kirsten!

Samantha
3 maanden geleden

Kirsten heeft prachtige foto's gemaakt van ons gezinnetje tussen de bloesembomen. Kirsten is heel relaxed en goed in de omgang met kinderen waardoor ons zoontje zich al snel op zijn gemak voelde (en wij ook!). Het was superleuk en we zijn heel blij met het resultaat!

W&D
4 maanden geleden

Kirsten heeft prachtige foto's van ons gezin gemaakt tijdens een newborn en familieshoot. Ze heeft eerst foto's thuis gemaakt en op een later moment op een mooie locatie in Culemborg. Hoe het Kirsten toch lukt om mooie foto's te maken, terwijl onze dochter er niet altijd even veel zin in had vind ik knap. De foto's gaan we wederom met veel plezier inlijsten!

Anouk
6 maanden geleden

Kirsten heeft 31 december de geboorte van onze zoon vast gelegd met een geweldig mooie geboortereportage. Wij zijn heel erg blij met de mooie foto's. Elk detail is vastgelegd en als je door de foto's kijkt is alsof je het hele "proces" van de bevalling weer opnieuw meemaakt.
Tijdens de bevalling heb ik geen moment in de gaten gehad dat Kirsten aanwezig was. Ze pakte haar plek om foto's te maken waar dit kon en was op een fijne manier aanwezig.
Ook na de bevalling op een fijne manier contact gehouden omtrent de foto's, snelle service!

Erg blij dat wij na lang twijfelen gebruik hebben gemaakt van een geboortefotograaf! Echte aanrader.
Nogmaals bedankt Kirsten!

Melissa
7 maanden geleden

Wij hebben 6 december 2020 een fotoshoot gehad bij Kirsten. Onze zoon en man vinden fotoshoot verschrikkelijk, maar bij Kirsten is dit al snel vergeten en hebben ze een hoop plezier. Wij doen ons ding en Kirsten maakt foto’s af en toe een aanwijzing vanuit Kirsten maar het gevoel dat er foto’s worden gemaakt word niet opgemerkt. Zo fijn, want zo kunnen wij toch een hele fijne fotoshoot hebben. Dan nog niet gesproken over het snelle werken van Kirsten. Een week later hadden wij de fotogallerij al binnen, na een keuze daaruit te hebben gemaakt, hadden wij binnen een aantal dagen de foto’s al binnen. Kirsten is zeker een aanrader, niet twijfelen maar gewoon boeken

Monique Postma
9 maanden geleden

Kirsten heeft begin oktober onze gezins fotoshoot gedaan. In dat ene uurtje wat we hadden afgestemd i.v.m. het weer/buienradar was het gelukkig daadwerkelijk droog tot op het moment dat we de auto weer in gingen! Dankzij haar rust, en goede hand met onze jongens – die natuurlijk niet altijd zin hebben in poseren en gezellig kijken – was dat tijdsbestek genoeg voor supermooie foto’s! Bedankt Kirsten voor je geduld en rust en toch een duidelijke en goede insteek naar met name de jongens waardoor die relaxed werden en daardoor geweldig op de foto staan. Tot volgend jaar!

Sharon en Chris
9 maanden geleden

Kirsten heeft 25 sept onze bruiloft gefotografeerd,
Het contact ging heel soepel en fijn, vooraf hebben we gebeld en onze wensen/verwachtingen besproken. Een aantal dagen vooraf aan de bruiloft hebben we nogmaals contact gehad en de laatste dingetjes besproken.
De dag zelf verliep alles prettig en volgens plan, Kirsten is heel geduldig ( we hebben ook 2 kids die mee gingen op de foto’s ) ze stuurde ons goed aan wat voor poses we konden aannemen en kwam met goede tips/ideeën. Na de bruiloft vroeg ze nog of we alles op de foto hadden wat we graag op de foto wilden hebben!
Na 1 dag kregen we de preview van de bruiloft en na 4 weken kregen we alle foto’s van de bruiloft.
Al met al zijn wij super blij met Kirsten als fotograaf, we hebben heel veel complimenten gekregen over de foto’s die we tot dusver hebben laten zien en onze kids staan overal stralend op de foto’s, evenals wij zelf ! Bedankt Kirsten voor het vast leggen van onze prachtige dag !! 💖

Leontien
9 maanden geleden

Kirsten heeft prachtige foto's van onze dochters en ons gezin voor ons gemaakt tijdens een familieshoot. De locatie die ze voorstelde (Soesterduinen) bleek inderdaad ontzettend mooi. Ook lukte het om te fotograferen tijdens het 'gouden uurtje'; hierin was Kirsten ook heel flexibel, want we moesten de datum helaas een paar keer verzetten vanwege de weersomstandigheden.
Ik vond het bijzonder knap hoe het haar lukte om zulke mooie foto's te maken waarbij iedereen er goed op staat, want onze kinderen hadden er niet altijd zin in of waren juist lekker aan het spelen of wegrennen ;) Kirsten is geduldig, rustig en heel kindvriendelijk, wat ontzettend fijn is als je jonge kinderen hebt en je wilt laten fotograferen.
Het zijn heel pure, ontspannen foto's geworden waar iedereen stralend op staat; de foto's stralen liefde uit!
We gaan in de toekomst zeker vaker foto's laten maken door Kirsten!

Reactie plaatsen

Rating: 4.8 sterren
5 stemmen