Recensies

Reactie plaatsen

Reacties

Daniëlle & Vincent
een maand geleden

Lieve Kirsten,
Wat waren wij blij dat je erbij was!
In het begin was het nog wat chaos met aankleden, make up etc maar jij hebt daar toch ook hele mooie foto’s kunnen maken!
Af en toe merkte ik je aanwezigheid nog geeneens op 🤣
Daarna de shoot, je probeerde ons op ons gemak te stellen, je had er leuke trucjes voor haha!
Tijdens het onverwachte bezoek van Vincent zijn collega’s stond je je mannetje waardoor we ook daarvan nog een leuke groepsfoto hebben.
De foto’s zijn prachtig geworden, een herinnering die nooit zal verdwijnen.

Rahima
2 maanden geleden

Kirsten is op 30 augustus aanwezig geweest bij onze bevalling. Ik had absoluut geen makkelijke bevalling en het duurde lang. Kirsten had echt alle geduld en had niet door dat zij aanwezig was! En wat zijn wij blij met alle foto's. Ook na de bevalling hebben wij contact gehad en heb ik de foto's super snel aangeleverd gekregen. Nogmaals wij zijn super blij met het resultaat en het album. Bedankt lieve Kirsten

Morena Abbatangelo
3 maanden geleden

Kirsten is bij ons thuis geweest voor een leuke newbron/familie shoot. Het was een hele fijne ervaring, kirsten is rustig en denkt ook met je mee, wat super fijn is. De foto's zijn ook prachtig geworden, vooral de spontane foto's zijn onze favorieten. Bedankt Kirsten!

Pascal en Hanna
4 maanden geleden

Kirsten heeft van ons gezin van 3 prachtige foto's gemaakt, zo net voordat we een gezin van 4 worden. Kirsten bracht ons naar mooie locaties in Culemborg en heeft met veel geduld en tijd een fijne fotoshoot voor ons verzorgd! De kwaliteit van de foto's is heel goed.

Mariska
5 maanden geleden

Wij twijfelden eerst of we een geboortefotograaf wilde bij de geboorte van onze dochter. Maar achteraf zijn we zo ontzettend blij dat Kirsten er bij was. Ik heb nauwelijks gemerkt dat Kirsten aanwezig was en ze heeft prachtige foto's gemaakt. Kirsten is lief, rustig en geduldig, wat ontzettend fijn is bij zoiets intiems als een bevalling. De bevalling ging helaas niet zoals gehoopt, maar ook daar heeft Kirsten fantastisch op ingespeeld waardoor wij prachtige foto's hebben van de uiteindelijke keizersnede.
Als ik de foto's bekijk, is het net alsof ik de bevalling weer opnieuw beleef. Er is echt een verhaal te zien in de foto's.
Ook na de bevalling fijn contact gehad met Kirsten en we hadden de foto's al snel binnen. We wachten nog op het album, maar dat kan niet anders dan prachtig zijn!

Tristan en Vera
6 maanden geleden

Super shoot gehad! We wilden graag een newbornshoot en een gezinsshoot in een, dit was geen enkel probleem werd helemaal meegedacht van begin tot eind.
Met een prachtig eind resultaat!
Wij gaan Kirsten zeker overal aanraden.

Sally-Ann van der Linden
6 maanden geleden

Wij hebben een new born fotoshoot gedaan bij Kirsten, ons eerste kindje. Wij zijn heel blij met het resultaat, ze heeft ons vastgelegd zoals wij zijn. Het verliep heel natuurlijk, niets gedwongen. Ze neemt de tijd en is rustig. Ze stelt je op je gemak en geeft tips. Ook is het niet erg als je kindje even onrustig is. De foto’s zijn ontzettend mooi geworden, wij hebben alle foto’s genomen. We kregen de foto’s snel! Kortom, wij kunnen Kirsten aan iedereen aanraden.

Christian en Tanne
6 maanden geleden

Wij hebben een hele leuke zwangerschapsshoot gehad bij Kirsten. Naast dat de shoot heerlijk relaxed en ongedwongen was, zijn we ontzettend blij met het resultaat. Ze heeft ons vast weten te leggen zoals we echt zijn. Bovendien stuurde ze ons super snel de foto's! Wij kunnen Kirsten aan iedereen aanraden!

Ontzettend bedankt voor de leuke shoot en de prachtige foto's van deze speciale tijd in ons leven Kirsten!

Samantha
9 maanden geleden

Kirsten heeft prachtige foto's gemaakt van ons gezinnetje tussen de bloesembomen. Kirsten is heel relaxed en goed in de omgang met kinderen waardoor ons zoontje zich al snel op zijn gemak voelde (en wij ook!). Het was superleuk en we zijn heel blij met het resultaat!

W&D
10 maanden geleden

Kirsten heeft prachtige foto's van ons gezin gemaakt tijdens een newborn en familieshoot. Ze heeft eerst foto's thuis gemaakt en op een later moment op een mooie locatie in Culemborg. Hoe het Kirsten toch lukt om mooie foto's te maken, terwijl onze dochter er niet altijd even veel zin in had vind ik knap. De foto's gaan we wederom met veel plezier inlijsten!

Rating: 4.875 sterren
8 stemmen