Rustig

Ik neem de tijd & rust die nodig zijn voor goede foto's.


Ruime selectie om uit te kiezen

Ik maak voldoende foto's waar jullie zélf jullie favorieten uit kunnen kiezen.


Ontspannen

De shoot vindt plaats bij jullie thuis, een vertrouwde omgeving voor je kindje.


Wil jij die eerste momenten met je pasgeboren kindje ook blijven koesteren?

Na 9 maanden wachten is het dan eindelijk zover: je hebt je kindje in je armen! Het begin van een nieuw leven samen. Oneindig veel knuffelen, voeden en verzorgen, gebroken nachten, misschien een trotse grote broer of zus, de babykamer en alle spullen die je met veel zorg hebt uitgekozen. De dagen zijn gevuld, er zijn veel bijzondere momenten en de eerste weken vliegen voorbij.

 

En je weet: zo klein als ze nu zijn, zijn ze maar even. Vooral in die eerste periode veranderen ze snel. Daarom vond ik het heel belangrijk om in de kraamperiode foto's te laten maken. Ook al maakten we zelf honderden foto's van de baby, we hadden (behalve een selfie) nog geen enkele foto met z'n allen. En de foto's die we hadden waren vooral met de telefoon gemaakt en straalden niet echt de warmte en liefde uit die ik zo belangrijk vind. Door een newbornshoot te doen, stond ik even bewust stil bij de gezinsuitbreiding. Even genieten als jong gezin met als resultaat foto's waar we nog steeds plezier van hebben! 

Dat gun ik ook elke nieuwe mama: een waardevolle, tastbare herinnering aan deze bijzondere eerste periode met je kindje! Plan daarom in de kraamperiode een moment om jullie prille gezinsgeluk te laten leggen in een newbornshoot.

 

Mooie foto's van jullie kersverse gezinnetje voor in het fotoboek, aan de muur of om te delen met familie en vrienden. En waardevol voor later: even terug denken aan die tijd dat het nog zo'n kleintje was. De waardevolle momenten even herbeleven door het zien van de foto's. Zo bijzonder om later terug te kijken samen met je zoon of dochter. Wat anderen zeggen...

"Ons normaal zo vrolijke meisje was ontroostbaar. Een regeldagje. Als moeder schoot ik in de stress want ja, je wil toch ook wat foto's waar je dochter niet huilend op staat. Gelukkig bleef Kirsten heel rustig. Ze stelde mij en mijn man op ons gemak en was erg lief." - Henrieke


"Kirsten straalt een bepaalde rust uit, waardoor jezelf ook lekker ontspannen wordt." - Rianne


"Wat zijn de foto's geweldig geworden.. zo blij dat we dit hebben gedaan. Kirsten was heel rustig en kalm waardoor de kindjes ook rustig bleven. Kirsten is echt een topper en raad haar echt aan!" - Karin


9 zekerheden als je een newbornshoot boekt

  • Geen haast - het is geen probleem als er een voeding of luier tussen door komt. Ik volg het tempo van jouw kindje.
  • Tijd - De shoot kan gepland worden van enkele dagen tot enkele weken of zelfs maanden na de bevalling. Geef aan wat jij prettig vindt!
  • Tipboekje - van tevoren mail ik een tipboekje met daarin informatie over mijn werkwijze en tips voor kleding.
  • Zoals het is - bij een lifestyle newbornshoot leg ik jullie kersverse gezinnetje vast in de situatie zoals die op dat moment is. Het maakt niet uit of je kindje wakker is of slapend.
  • Professioneel - elk jaar investeer ik in workshops, cursussen en apparatuur.
  • Vertrouwd - een newbornshoot vindt plaats bij jou thuis, in de vertrouwde omgeving van je kindje.
  • Online galerij - binnen 2 weken ontvangen jullie de selectie in een online galerij. Hier kunnen jullie de foto's kiezen.
  • Tevredenheid - betaal alleen voor de foto's die je zélf hebt gekozen.
  • Kindvriendelijk - ook broertjes en zusjes worden bij de shoot betrokken.


Investering

Lifestyle Newbornshoot bij jullie thuis

- inclusief 15 foto's naar keuze

- bij jullie thuis

195 euro

 

Voorwaarden:

- exclusief reiskosten buiten Culemborg. Reiskosten vanaf 4106AH zijn €0,35 per kilometer.

- optioneel: foto's bijkopen voor 5 euro per foto.

- maximaal 5 personen bij een shoot, extra persoon kost 10 euro.

- bij het boeken van een shoot ga je akkoord met de algemene voorwaarden.