Geduldig

Ik neem de tijd en rust die nodig zijn om jullie goed vast te leggen. 


Op je gemak

Ik vind het belangrijk dat jullie je ontspannen en prettig voelen.


Ruime selectie om uit te kiezen

Ik maak voldoende foto's waar jullie zélf jullie favorieten uit kunnen kiezen.


Kijk jij er ook tegenop om met je gezin op de foto te gaan? 

 

 

Het dagelijkse gezinsleven kost veel tijd. Als moeder kom je dan soms te weinig aan jezelf toe. Daardoor schiet het er regelmatig bij in om foto's te maken van en met je kinderen. De dagen zijn lang maar de jaren zijn kort. De tijd vliegt voorbij en voor je het weet is je kindje weer een jaar ouder en heb je spijt dat je te weinig foto's hebt gemaakt.

Maar elke dag besef je je hoe gezegend je bent met jouw kinderen. Als je ze ziet genieten, ontdekken en ontwikkelen. Je zorgt met heel veel liefde voor je kinderen en bent onwijs trots op ze!

Elk jaar neem ik bewust een moment om als gezin samen op de foto te gaan. Van tevoren kijk ik er tegenop maar achteraf ben ik ZO blij dat ik de foto's heb laten maken.

Ik vind het belangrijk dat op de foto gaan met het gezin op een leuke manier gaat. Dat het niet alleen mooie foto's oplevert maar ook een gezellig moment samen is. Dat we ook genieten van het samenzijn als gezin en iedereen op z'n gemak is en plezier heeft. Dat jullie samen knuffelen, kusjes geven, kietelen, grapjes maken, gek doen, wandelen op een mooie buiten-locatie waar de kinderen lekker hun gang kunnen gaan. Vertel je kinderen hoeveel je van ze houdt en hoe trots je op ze bent. Sta even stil bij het meest waardevolle in jouw leven: jouw gezin!

Dan heb jij binnenkort weer mooie foto's voor aan de muur of in het fotoboek. Foto's om te delen met familie en vrienden.

En voor je kinderen ook heel fijn om later terug te zien hoe hun jeugd is geweest, in wat voor warm en liefdevol gezin ze zijn opgegroeid. Hoe waardevol voor je kind als je hem of haar dát kunt meegeven.

 


Wat anderen zeggen...

"We hebben een hele fijne fotoshoot gehad met Kirsten. Kirsten straalt een bepaalde rust uit, waardoor jezelf ook lekker ontspannen wordt. Ze geeft goede aanwijzingen tijdens de fotoshoot waardoor je op je gemak poseert. Je merkt dat ze zelf ook kinderen heeft, waardoor de omgang met mijn dochter heel gemakkelijk was. Het is haar zeer goed gelukt om de liefde voor elkaar vast te leggen op elke foto. Het resultaat is een ruime selectie met veel mooie foto’s om uit te kiezen."


"Wauw, wat een toffe foto's heeft Kirsten van ons als gezin gemaakt. Kirsten vindt het belangrijk om de liefde en plezier terug te kunnen zien in de foto's. Dat is haar - naar ons idee - goed gelukt! Dit maakt de foto's, gemaakt door Kirsten erg mooi en bijzonder! Bedankt Kirsten!!"


"20 januari 2021 hebben wij een gezins-/zwangershoot gedaan bij Kirsten. Het was fijn en ongedwongen en wat deed Kirsten het leuk met onze peuter. Hij mocht zelfs foto's maken van ons! Hij vond dat helemaal geweldig en dat gaf ons veel plezier en ontspanning, wat je terug ziet op de prachtige foto's! Ondanks dat het niet erg mooi weer was, gelukkig wel droog, zit er echt sfeer in onze foto's en zijn we er erg blij mee."


Liefdevolle foto's van jouw gezin - op een fijne, ontspannen manier


9 zekerheden als je een gezinsshoot boekt

 

  • Spontane foto's - door vragen en opdrachtjes zorg ik voor échte momenten.
  • Tipboekje - van tevoren mail ik een tipboekje met daarin informatie over mijn werkwijze en tips voor kleding.
  • Slecht weer - als er slecht weer wordt voorspeld, zullen we in overleg de shoot verplaatsen.
  • Kleding advies - vind je het fijn als ik met je mee denk over jullie outfits? Je mag me altijd een berichtje sturen.
  • Ervaring - al meer dan 40 gezinnen mogen vastleggen bij een gezinsshoot.
  • Professioneel - elk jaar investeer ik in workshops, cursussen en apparatuur.
  • Vertrouwd - ik neem alle tijd en rust die nodig is om jullie goed vast te leggen.
  • Online galerij - binnen 2 weken ontvangen jullie de selectie in een online galerij. Hier kunnen jullie de foto's kiezen.
  • Tevredenheid - betaal alleen voor de foto's die je zélf hebt gekozen.

Lieve woorden...

"Ze straalde rust en kalmte uit waardoor de kinderen zich gelijk op hun gemak voelden bij haar." - Astrid


"Het zijn heel pure, ontspannen foto's geworden waar iedereen stralend op staat; de foto's stralen liefde uit!" - Leontien


Investering

Gezinsshoot op een buitenlocatie

- inclusief 15 foto's naar keuze

- locatie in overleg

175 euro

 

Voorwaarden:

- exclusief reiskosten buiten Culemborg. Reiskosten vanaf 4106AH zijn €0,35 per kilometer.

- optioneel: foto's bijkopen voor 5 euro per foto.

- maximaal 5 personen bij een shoot, extra persoon kost 10 euro.

- bij het boeken van een shoot ga je akkoord met de algemene voorwaarden.