Wil jij ook foto's van de eerste ontmoeting met je kindje?

> een compleet verhaal van de geboorte van jouw kindje

> een serie prachtige, liefdevolle foto's

> een gratis kennismakingsgesprek om te zien of we een klik hebben

> een mini album cadeau

> alle informatie rustig nalezen

> het tarief en de mogelijkheden om alles naar jouw wens te hebben


"De foto’s zijn prachtig! We konden elk moment weer voor ons halen. En als vrouw zijnde zie je pas echt wat er gebeurt. Je bekijkt het zo anders.
We zijn erg blij met het resultaat. Zeker een aanrader om de geboorte foto’s te laten maken door Kirsten."

Sharonna


De geboorte van jouw kindje is een van de meest bijzondere momenten uit je leven. Na urenlang hard werken is het eindelijk zo ver: je kindje is geboren! 
Je wordt overspoeld door liefde en emotie en gaat helemaal op in het moment. Maar dan bedenk je je: 'maakt er iemand foto's?!'.

Tijdens de geboorte van je kindje wil je je niet bezig hoeven te houden met foto's maken. Je wilt je volledig kunnen richten op jouw pasgeboren kleintje en kunnen genieten van het bijzondere moment en de eerste ontmoeting waar jij 9 maanden lang naar hebt uitgekeken.

Ik kan voor jou die bijzondere momenten vastleggen. Zo kun jij je helemaal richten op jouw kindje. Ook je partner hoeft zich niet bezig te houden met foto's maar kan lekker rustig kennismaken. Ik richt me volledig op het volledig vastleggen van deze bijzondere gebeurtenis: van het opvangen van de weeën, de steun van de partner, de eerste ontmoeting met je kindje, de controles en de voeding. 


"En op de momenten dat het moet is ze compleet onzichtbaar en toch legt ze alles vast, zelfs de belangrijkste details zonder dat je daar maar iets van merkt. Wij kunnen niet vaak genoeg blijven zeggen hoe dankbaar wij zijn voor alle prachtige foto's die Kirsten heeft gemaakt."

 

Amy


Wil jij je tijdens de bevalling ook niet bezig houden met het maken van foto's? Hecht jij ook veel waarde aan foto's van deze intense gebeurtenis?

Download de gratis brochure geboortefotografie. Je kan alles lezen over mijn werkwijze voor, tijdens en na de bevalling en je komt alles te weten over de kosten als ik de bevalling zal fotograferen. Ook de extra opties en de bijbehorende tarieven staan erin. Ben je enthousiast? Wacht niet te lang met boeken. Ik fotografeer maximaal 2 geboortes per maand.