GEFELICITEERD MET JULLIE VERLOVING!

 

Wat moet dat een heerlijk gevoel geven, die verlovingsring om je vinger! Je wilt het waarschijnlijk van de daken schreeuwen: WIJ ZIJN VERLOOFD! 

 

Nadat jullie het GROTE NIEUWS gedeeld hebben met de trotse ouders, familie en vrienden is het tijd om aan de slag te gaan. Jullie gaan een trouwdag plannen! Een dag om nooit te vergeten. En hoe kun je die herinneringen het beste vastleggen? Door een bruidsfotograaf met een oog voor liefde!

 

JULLIE BRUIDSFOTOGRAAF


Ik ben Kirsten en ik ben bruidsfotograaf. Ik ben dol op bruiloften en kijk er elke keer weer enorm naar uit deze geweldige dag vast te gaan leggen voor mijn lieve bruidsparen. Ik maak ongedwongen, liefdevolle foto's van jullie en jullie dierbaren. Als het nodig is, houd ik me op de achtergrond en merk je niet dat ik er ben maar als je mijn hulp nodig hebt of even wil kletsen, sta ik voor je klaar! Ik ben altijd op zoek naar emoties, blikken en aanrakingen want die zeggen zoveel meer dan de geposeerde plaatjes. Ik zorg ervoor dat jullie een prachtige herinnering overhouden aan jullie trouwdag zonder dat jullie er naar om hoeven te kijken. 

 

MIJN WERKWIJZE

In een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek mogen jullie alles vertellen over jullie plannen. Ik ben benieuwd naar wie jullie zijn en of we een klik hebben. Dat is voor mij namelijk wel heel belangrijk: dat jullie je goed voelen bij mij!

Daarna bespreken we de opties. Welk pakket past het beste bij jullie? Welke momenten en foto's vinden jullie belangrijk? Wat zijn jullie verwachtingen?

Kiezen jullie voor mij als trouwfotograaf? Super tof! Ik zal van jullie vragen de aanbetaling te voldoen en een akkoord op de algemene voorwaarden te geven. Daarmee staat jullie datum vast!

Mochten jullie het willen dan prikken we een datum voor een verlovingsshoot. Zo kunnen jullie vast wennen aan het voor de camera staan en de foto's eventueel gebruiken voor het kaartje.

Voor de bruiloft houden we contact en leven we samen toe naar jullie mooiste dag!

Op de dag zelf zal ik netjes gekleed aanwezig zijn om alles vast te leggen wat voor jullie belangrijk is. 

Na de grote dag zal ik jullie zo snel mogelijk een kleine preview sturen die jullie kunnen delen met familie en vrienden. En om zelf lekker van  na te genieten!

Binnen 6 weken ontvangen jullie de foto's in een online galerij en daarna ook nog op USB-stick. Jullie mogen dan een aantal van de mooiste foto's uitkiezen die ik verwerk tot een album. Zo hebben jullie een tastbare herinnering aan jullie prachtige bruiloft!


Wat anderen zeggen...

"Kirsten heeft 25 sept onze bruiloft gefotografeerd,
Het contact ging heel soepel en fijn, vooraf hebben we gebeld en onze wensen/verwachtingen besproken. Een aantal dagen vooraf aan de bruiloft hebben we nogmaals contact gehad en de laatste dingetjes besproken.
De dag zelf verliep alles prettig en volgens plan, Kirsten is heel geduldig ( we hebben ook 2 kids die mee gingen op de foto’s ) ze stuurde ons goed aan wat voor poses we konden aannemen en kwam met goede tips/ideeën. Na de bruiloft vroeg ze nog of we alles op de foto hadden wat we graag op de foto wilden hebben! 
Na 1 dag kregen we de preview van de bruiloft en na 4 weken kregen we alle foto’s van de bruiloft.
Al met al zijn wij super blij met Kirsten als fotograaf, we hebben heel veel complimenten gekregen over de foto’s die we tot dusver hebben laten zien en onze kids staan overal stralend op de foto’s, evenals wij zelf ! Bedankt Kirsten voor het vast leggen van onze prachtige dag !! 💖"

 

S & C

 


"We willen je bedanken voor de leuke foto's die je gemaakt hebt tijdens ons
huwelijk! We zijn zeer tevreden en hebben een fantastische dag gehad.

Een prachtige terugblik op deze mooie en bijzondere dag!"

A & J

 


"Lieve Kirsten,
Wat waren wij blij dat je erbij was!
In het begin was het nog wat chaos met aankleden, make up etc maar jij hebt daar toch ook hele mooie foto’s kunnen maken!
Af en toe merkte ik je aanwezigheid nog geeneens op 
Daarna de shoot, je probeerde ons op ons gemak te stellen, je had er leuke trucjes voor haha!
Tijdens het onverwachte bezoek van Vincent zijn collega’s stond je je mannetje waardoor we ook daarvan nog een leuke groepsfoto hebben.
De foto’s zijn prachtig geworden, een herinnering die nooit zal verdwijnen."

D & V 

Investering 

 

Pakket 1. Brons

  • 6 uur fotografie
  • inclusief mini album 15x15cm
  • inclusief alle geselecteerde foto's op USB stick

€900

 


Pakket 2. Zilver

  • 8 uur fotografie
  • inclusief mini album 15x15cm
  • inclusief alle geselecteerde foto's op USB stick

€1200

 


Pakket 3. Goud

  • 10 uur fotografie
  • inclusief mini album 15x15cm
  • inclusief alle geselecteerde foto's op USB stick

€1500

 


Voor elk pakket geldt dat ik een aanbetaling vraag van 500 euro. Als de aanbetaling is gedaan en jullie zijn akkoord met de algemene voorwaarden dan staat de datum vast. Voor het resterende bedrag en de reiskosten vanaf 4106AH stuur ik na de bruiloft een factuur. Deze dient betaald te worden voor de foto's worden geleverd.

 

Extra opties (niet inbegrepen):

- Verlovingsshoot met korting

- Upgrade album naar 25x25 of 30x30 cm + meer spreads

- Mini album voor ouders of kinderen

- Second shooter / tweede fotograaf: €50 per uur (aanrader!!)

- Extra uur fotografie: €150

 

Mocht je een kortere bruiloft hebben of wil je maar een gedeelte van de bruiloft laten vastleggen, neem contact op om te vragen naar de mogelijkheden met een aangepaste prijs.

(prijswijzigingen voorbehouden)Contact